Povoljne avio karte Niš Milano Ryanair

Povoljne avio karte Niš Milano Ryanair mi trebaju za put 05.11. i da se vratim 16.11. Koja je cena i red letenja? Jovan Maslać, Čačak

Posetilac: Jovan Maslać, Čačak
Datum: 15.10.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Povoljne avio karte Niš Milano Ryanair

Poštovani gospodine Maslać,

Povoljne avio karte Niš Milano Ryanair avio kompanijom najlakše možete kupiti ukoliko kupovinu vršite mesec-dva pre planiranog puta. Cena POVRATNE avionske karte Niš-Milano-Niš sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom tza termine putovanja 05.11.19-16.11.19. iznosi 6886 DINARA!! Da biste ove Povoljne avio karte Niš Milano Ryanair platili baš po toj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre, koliko danas, zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve dodatno što Vas zanima u vezi kupovine Povoljne avio karte Niš Milano Ryanair možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111 ili lično doći u našu poslovnicu u Beogradu, ulica Resavska 11. Za sve druge destinacije kompanije Ryanair možete pogledati Ryanair avio karte. Želimo Vam srećan put i lep provod u Milanu.


Red letenja na relaciji Niš Milano Niš

- Odlazak iz Niša je u 14:35h. Sletanje u Milano je u 16:25h.

- Povratak iz Milana je u 11:35h. Sletanje u Niš je u 13:20h.


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Italiju (Milano)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Niš-Milano-Niš svojim cenjenim putnicima preporučujemo Vam da za sebe i saputnike obezbedite putno zdravstveno osiguranje. Uslove vašeg putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati OVDE.